Η Ιστορία μας – Κοσμηματοπωλείο Θεμελίδης

Τα πρώτα βήματα

Οι ρίζες μας στον χώρο του κοσμήματος, ξεκινάνε από το 1969 όταν ο Παναγιώτης Θεμελίδης, δημιουργεί το πρώτο εργαστήριο παραγωγής χειροποίητων κοσμημάτων στο κέντρο της Αθήνας. Τα πρώτα βήματα γίνονται γύρω από την κατασκευή χειροποίητων βερών και δαχτυλιδιών.


Το πρώτο μας κατάστημα

Η αγάπη του για τα κοσμήματα, αρχίζει να χτίζει σχέσεις εμπισοσύνης με τους πελάτες. Το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης κοσμημάτων το 1974 είναι γεγονός! Επόμενο βήμα του είναι η επέκταση στην εμπορία διαμαντιών. Έτσι θα ξεκινήσει η παραγωγή πολυτελών μονόπετρων αλλά και κοσμημάτων με πολίτιμους λίθους. Έπειτα από σχεδόν μια δεκαετία έχει πλέον εδραιωθεί στον χώρο του κοσμήματος


Η επέκταση της επιχείρησης 

Τον Δεκέμβριο του 1998, το εργαστήριο μας επεκτείνεται στον χώρο του ρολογιού. Η ομάδα μας θα μεγαλώσει με εκπαιδευμένο προσωπικό, που αναλαμβάνει τις επισκευές και το service ακόμη και των πιό απαιτητικών ρολογιών. Η επιχείρηση μας, έχει μπεί επίσημα στον χώρο της λιανικής εμπορίας και της επισκευής επώνυμων ρολογιών.


Η μεταφορά στο σημερινό μας κατάστημα 


Το 2011 θα μεταφερθούμε στο σημερινό μας κατάστημα στην Αθήνας, εκσυχγρονίζοντας την επιχείρηση και το εργαστήριο μας. Με δεκαετίες εμπειρίας, πιστοποιημένη ποιότητα και πληθώρα επιλογών ανάμεσα σε κοσμήματα,διαμάντια και ρολόγια, χτίζουμε ιδιαίτερες σχέσεις με τους πελάτες μας, αποτελώντας μέρος των πιο ιδιαίτερων στιγμών τους.


Ο σκοπός μας 

Όλα αυτά τα χρόνια, ο σκοπός της επιχείρησης μας παραμένει ένας : η άψογη εξυπηρέτηση σας, εστιάζοντας στην ποιότητα και την τιμή. Για κάθε κόσμημα και ρολόι, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, μέσω του φυσικού ή του διαδικτυακού μας καταστήματος.


Με εκτίμηση,
Κοσμηματοπωλείο Θεμελίδης

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς!
Το email σας έχει καταχωρηθεί πάλι!