ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ (12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ)

Για αγορές εντός του φυσικού μας καταστήματος, πληρώστε για αγορές οποιουδήποτε ποσού με πιστωτική κάρτα μέχρι και με 12 άτοκες μηνιαίες δόσειςΗ πληρωμή υλοποιείται μέσω της Εθνικής τράπεζας με σύστημα που εγγυάται την ασφάλεια της συναλλαγής.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ/ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ONLINE (3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ)

Για online αγορές μέχρι και 800€ πληρώστε γρήγορα και εύκολα (με πιστωτική και με χρεωστική κάρτα) μέσω KLARNA σε 3 άτοκες μηνιαίες δόσεις. Στις ηλεκτρονικές αγορές κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας δεν χρεώνεται το ποσό αλλά μονάχα δεσμεύεται. Η πραγματοποίηση της χρέωσης γίνεται μόνον με την τιμολόγηση της παραγγελίας στην αποστολή. Η πληρωμή υλοποιείται μέσω τη Vivawallet με σύστημα που εγγυάται την ασφάλεια της συναλλαγής. Μπορείτε να κάνετε πληρωμή με άτοκες δόσεις εφόσον η κάρτα σας είναι στη Λίστα με τις αποδεκτές κάρτες για άτοκες δόσεις.

*Για ολοκλήρωση πληρωμής μέσω KLARNA σε 3 άτοκες δόσεις online, προχωρήστε στην αγορά του προϊόντος που επιθυμείτε και όταν φτάσετε στους τρόπους πληρωμής, επιλέξτε την 2η επιλογή (πληρωμή μέσω VivaWallet).Στο παράθυρο που θα σας ανοίξει, διαλέξτε την επιλογή Klarna και ολοκληρώστε την αγορά σας με ασφάλεια σε 3 άτοκες δόσεις. 

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 

Ως αιτιολογία μπορείτε να αναγράψετε το ονοματεπώνυμο σας. Μετά την κατάθεση, για δική σας ταχύτερη εξυπηρέτηση, μπορείτε να μας στείλετε την απόδειξη της κατάθεσης στο info@themelidisjewels.com, είτε να μας καλέστε στο 210 9232798.

Αριθμός Λογ/σμού: 184 / 001 972-00 
IBAN: GR48 0110 1840 0000 1840 0197 200
ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΑΦΟΙ Δ&Κ ΘΕΜΕΛΙΔΗ  

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ 
Εμείς σας αποστέλλουμε το δέμα με courier και εσείς πληρώνετε κατά την παράδοση του στον χώρο σας.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Μπορείτε να κάνετε online την παραγγελία σας και να περάσετε να την παραλάβετε και να την αποπληρώσετε στο το φυσικό μας κατάστημα στην Αθήνα επί της Οδού Μπακνανά 25 στον Νέο Κόσμο.

* Το κατάστημα διαθέτει ιδιωτικό parking πελατών για την εύκολη και άμεση στάθμευση σας.

PAYPAL
Η πληρωμή μέσω paypal είναι μια ασφαλής και διαδεδομένη μέθοδο πληρωμών και μεταφοράς χρημάτων. Ο χρήστης δημιουργεί εφάπαξ ένα προφίλ στο paypal το οποίο διατηρεί τα στοιχεία πληρωμών του και δεν τα κοινοποιεί στην επιχείρηση. Με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται να εισάγεται κάθε φορά στοιχεία πιστωτικής αλλα απλά να θυμάστε τον κωδικό σας στο paypal.

Η πληρωμή με PayPal είναι δωρεάν για αγορές έως 100€. Για αγορές άνω των 100€ θα υπάρχει επιπλέον χρέωση 4%.

VIVAWALLET
Ένας σύγχρονος ασφαλής τρόπος να πραγματοποιείτε ηλεκτρονικές πληρωμές και μεταφορές χρημάτων. Δεν είναι απαραίτητο να διατηρείται λογιαριασμό στο Viivawallet αλλα μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας ως απλός επισκέπτης. Το Vivawallet δέχεται όλες τις πιστωτικες κάρτες Visa, Mastercard, Diners. Amex με την δυνατότητα άτοκων δόσεων

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς!
Το email σας έχει καταχωρηθεί πάλι!