Τρόποι Πληρωμής – Κοσμηματοπωλείο Θεμελίδης

ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ (12 ΔΟΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ) 

Για κάθε αγορά που γίνεται εντός των χώρων του καταστήματός μας, έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα σε έως και 12 δόσεις χωρίς επιβάρυνση. Οι συναλλαγές εξασφαλίζονται μέσω της Εθνικής Τράπεζας προσφέροντας ασφάλεια στην κάθε σας αγορά. Για οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2109232798 ή στο info@themelidisjewels.com.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ/ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ (3 ΔΟΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ) 

Για αγορές online έως 800€, έχετε τη δυνατότητα γρήγορης και ασφαλούς πληρωμής μέσω KLARNA σε 3 άτοκες δόσεις. Κατά την καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας, το ποσό δεν χρεώνεται αμέσως αλλά δεσμεύεται. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την αποστολή της παραγγελίας. Η πρώτη πληρωμή γίνεται με την επιβεβαίωση της παραγγελίας και οι υπόλοιπες 2 πληρωμές λαμβάνονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσθέσετε τα στοιχεία της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας ή τραπεζικής εντολής, που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για τις αυτόματες πληρωμές. Όταν έρθει η στιγμή να πραγματοποιηθεί η πληρωμή σας, θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

  ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ 

  Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της αγοράς σας στον παρακάτω λογαριασμό:

  • Αριθμός Λογαριασμού: 184 / 001 972-00
  • IBAN: GR48 0110 1840 0000 1840 0197 200
  • Δικαιούχος: ΑΦΟΙ Δ&Κ ΘΕΜΕΛΙΔΗ 

  Για ταχύτερη εξυπηρέτηση, στείλτε την απόδειξη κατάθεσης στο info@themelidisjewels.com ή καλέστε μας στο 210 9232798.

  ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ 

  Παραλαμβάνετε το προϊόν στον χώρο σας και πληρώνετε το ποσό με μετρητά κατά την παράδοση.

  ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 

  Κάντε την παραγγελία σας online και ελάτε να την παραλάβετε και να την εξοφλήσετε από το κατάστημά μας στην Αθήνα επί τη Οδού Μπακνανά 25 στον Νέο Κόσμο. Το κατάστημα μας διαθέτει ιδιωτικό parking για την ευκολία σταθμευσής κατα την επίσκεψη σας.

  PAYPAL 

  Πληρώστε την παραγγελία σας εύκολα και γρήγορα την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω του λογαριασμού σας στο PayPal, μια διεθνώς αναγνωρισμένη μέθοδος πληρωμής.

  ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ

  Πραγματοποιήστε τις ηλεκτρονικές σας πληρωμές και μεταφορές χρημάτων, με όλες τις κάρτες Visa, Mastercard, Diners, Amex. Η συναλλαγή γίνεται μέσω της Vivawallet η οποία προσφέρει μια σύγχρονη και ασφαλή λύση για ηλεκτρονικές συναλλαγές. Δεν είναι απαραίτητο να διατηρείται λογιαριασμό στο Viivawallet αλλα μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας ως απλός επισκέπτης συμπληρώνοντας τα στοιχεία της κάρτας σας για να κάνετε την πληρωμή σας online.

  KLARNA 

  Με την Klarna, έχετε τη δυνατότητα να αποπληρώσετε την αγορά σας σε 3 ισόποσες δόσεις, είτε μέσω πιστωτικής κάρτας είτε μέσω απλής χρεωστικής κάρτας. Για παραγγελίες άνω των 90€, θα σας εμφανιστεί η επιλογή 3 δόσεις χωρίς πιστωτική Klarna στο check out. Η πρώτη πληρωμή γίνεται με την επιβεβαίωση της παραγγελίας και οι υπόλοιπες 2 πληρωμές λαμβάνονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσθέσετε τα στοιχεία της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας ή τραπεζικής εντολής, που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για τις αυτόματες πληρωμές. Όταν έρθει η στιγμή να πραγματοποιηθεί η πληρωμή σας, θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

  Έχετε εγγραφεί επιτυχώς!
  Το email σας έχει καταχωρηθεί πάλι!