Τραπεζική κατάθεση
Ως αιτιολογία μπορείτε να αναγράψετε το ονοματεπώνυμο σας. Μετά την κατάθεση, για δική σας ταχύτερη εξυπηρέτηση, μπορείτε να μας στείλετε την απόδειξη της κατάθεσης στο info@themelidisjewels.com, είτε να μας καλέστε στο 210 9232798.

Αριθμός Λογ/σμού: 184 / 001 972-00 

IBAN: GR48 0110 1840 0000 1840 0197 200

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΑΦΟΙ Δ&Κ ΘΕΜΕΛΙΔΗ 


Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας
Visa, Mastercard, Diners με άτοκες μηνιαίες δόσεις για γρήγορη και άκοπη πληρωμή. Στις ηλεκτρονικές αγορές κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας δεν χρεώνεται το ποσό αλλά μονάχα δεσμεύεται. Η πραγματοποίηση της χρέωσης γίνεται μόνον με την τιμολόγηση της παραγγελίας στην αποστολή. Η πληρωμή υλοποιείται μέσω της Εθνικής τράπεζας με σύστημα που εγγυάται την ασφάλεια της συναλλαγής. Μπορείτε να κάνετε πληρωμή με άτοκες δόσεις εφόσον η κάρτα σας είναι στη Λίστα με τις αποδεκτές κάρτες για άτοκες δόσεις.


Αντικαταβολή
Εμείς σας αποστέλλουμε το δέμα με courier και εσείς πληρώνετε κατά την παράδοση του στον χώρο σας.Παραλαβή και εξόφληση από το κατάστημα.
Μπακνανά 25, 117 44, Νεα Σμύρνη, Αθήνα


Paypal
Η πληρωμή μέσω paypal είναι μια ασφαλής και διαδεδομένη μέθοδο πληρωμών και μεταφοράς χρημάτων. Ο χρήστης δημιουργεί εφάπαξ ένα προφίλ στο paypal το οποίο διατηρεί τα στοιχεία πληρωμών του και δεν τα κοινοποιεί στην επιχείρηση. Με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται να εισάγεται κάθε φορά στοιχεία πιστωτικής αλλα απλά να θυμάστε τον κωδικό σας στο paypal.

Η πληρωμή με PayPal είναι δωρεάν για αγορές έως 100€. Για αγορές άνω των 100€ θα υπάρχει επιπλέον χρέωση 4%.Vivawallet
Ένας σύγχρονος ασφαλής τρόπος να πραγματοποιείτε ηλεκτρονικές πληρωμές και μεταφορές χρημάτων. Δεν είναι απαραίτητο να διατηρείται λογιαριασμό στο Viivawallet αλλα μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας ως απλός επισκέπτης. Το Vivawallet δέχεται όλες τις πιστωτικες κάρτες Visa, Mastercard, Diners. Amex με την δυνατότητα άτοκων δόσεων

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς!
Το email σας έχει καταχωρηθεί πάλι!