Τι βέρες γάμου να διαλέξω; Ο πλήρης οδηγός αγοράς! – Κοσμηματοπωλείο Θεμελίδης

Τι βέρες γάμου να διαλέξω; Ο πλήρης οδηγός αγοράς!

βέρες γάμου από κίτρινο χρυσό επάνω σε λευκό βελούδινο ύφασμα

Είναι η στιγμή που θα στέκεστε ο ένας δίπλα στον άλλο για να δηλώσετε παντού ότι είστε ζευγάρι! Ότι αυτή η επιλογή σας είναι μοναδική και πιο σπουδαία από όλες! Τότε, φοράτε στο χέρι σας τις βέρες σας, αυτά τα τόσο ιδιαίτερα κοσμήματα, σημάδι της δέσμευσής σας, ο ένας προς τον άλλο. Οι βέρες γάμου είναι ένα σύμβολο που είναι ιδιωτικό αλλά ταυτόχρονα και δημόσιο. Μια γιορτή των όρκων που ανταλλάσσετε την ημέρα του γάμου σας. Είναι μεγάλη αυτή η στιγμή στη ζωή ενός ζευγαριού και η επιλογή τους είναι σημαντική.

Στην πορεία της προετοιμασίας για τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής σας, ο γάμος, μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που θα πρέπει να λάβετε είναι η επιλογή των βέρες σας. Εκφράζοντας την αιώνια αφοσίωση και αγάπη σας ο ένας προς τον άλλον, οι βέρες γάμου συμβολίζουν τη δέσμευση σας να μοιράζεστε τη ζωή σας και τα όνειρά σας. Ωστόσο, η ποικιλία των σχεδίων, των υλικών και των τεχνικών διαμόρφωσης μπορεί να καθιστά την επιλογή αυτή πραγματική πρόκληση. Ανακαλύψτε μαζί μας τον κόσμο των βέρεων γάμου και εξερευνήστε τις τάσεις και τις συμβουλές για να βρείτε το ιδανικό δαχτυλίδι που θα κρατήσετε αγκαλιά για πάντα.


Τι συμβολίζουν οι βέρες γάμου;

Τι συμβολίζουν οι βέρες γάμου; 

Οι βέρες γάμου αποτελούν πολύ περισσότερο από απλά κοσμήματα. Είναι σύμβολα της αγάπης, της αφοσίωσης και της ενότητας μεταξύ δύο ανθρώπων. Η ιστορία τους ξεκινά από την αρχαία Αίγυπτο, όπου οι πιστοί φορούσαν δαχτυλίδια από διάφορα υλικά, πιστεύοντας ότι το δαχτυλίδι που τοποθετείται στον τέταρτο δάχτυλο του αριστερού χεριού συνδέεται με την καρδιά από μια ειδική φλέβα, την «vena amoris». Καθώς αναζητάτε τις τέλειες βέρες γάμου, ανακαλύψτε τον βαθύ συμβολισμό που κρύβεται πίσω από αυτά τα πολύτιμα κοσμήματα.

Αγάπη

Ο κύκλος της βέρας, χωρίς αρχή και τέλος, αντιπροσωπεύει την ατελείωτη αγάπη μεταξύ δύο ανθρώπων. Όπως ο κύκλος δεν έχει διακοπές, έτσι και η αγάπη σας είναι αδιάκοπη και ανυπότακτη. Η τοποθέτηση της βέρας στον τρίτο δάχτυλο του αριστερού χεριού είναι άλλος ένας παραδοσιακός συμβολισμός. Οι αρχαίοι πίστευαν ότι από εκεί περνά η «Vena Amoris» ή «Φλέβα της Αγάπης» η οποία συνδέει κατευθείαν την καρδιά με τον τρίτο δάχτυλο. Με τη φορά της βέρας σε αυτήν τη θέση, οι δύο καρδιές συνδέονται συμβολικά σε μια ένωση αγάπης.Επιπλέον, τα υλικά και οι πετρές που χρησιμοποιούνται στις βέρες γάμου φέρουν τον δικό τους συμβολισμό. Το χρυσό συμβολίζει την αγνότητα και την αιώνια αξία της αγάπης. 

Ενότητα

Οι βέρες συμβολίζουν την ενότητα δύο ανθρώπων που επιλέγουν να μοιραστούν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί. Κάθε βέρα είναι ξεχωριστή, αλλά μαζί συνθέτουν ένα όμορφο και αρμονικό σύνολο, ακριβώς όπως και εσείς και ο σύντροφός σας. Οι δύο σύντροφοι, που φορούν αυτές τις βέρες, δημιουργούν μια άθραυστη ένωση που παραμένει αναλλοίωτη με το πέρασμα του χρόνου.

Αφοσίωση

Φορώντας τη βέρα γάμου, εκφράζετε την αφοσίωσή σας ο ένας στον άλλο. Είναι ένα σύμβολο της υπόσχεσής σας να προσέχετε, να στηρίζετε και να αγαπάτε ο ένας τον άλλον ανεξαρτήτως του τι θα συμβεί. 

Κάθε φορά που ρίχνετε μια ματιά στις βέρες γάμου σας, θυμάστε τον βαθύ συμβολισμό που κουβαλούν. Είναι πολύ περισσότερο από απλά κοσμήματα - είναι το δέσιμο της αγάπης, της ενότητας και της αφοσίωσής σας που θα σας συντροφεύει σε κάθε βήμα της ζωής σας.

Αιωνιότητα 

Ο κύκλος, ο συμβολισμός που ενσωματώνουν οι βέρες γάμου, δεν έχει αρχή ή τέλος. Από την αρχαιότητα, οι αρχαίοι πολιτισμοί αντιλαμβάνονταν τον κύκλο ως ένα σύμβολο αιωνιότητας και αμετάβλητης ενότητας. Έτσι, η επιλογή του κυκλικού σχεδιασμού για τις βέρες γάμου δηλώνει ότι η αγάπη και η συντροφικότητα μεταξύ των συζύγων είναι διαρκής και ανεπηρέαστη από τον χρόνο.

 

Πώς να διαλέξω τις ιδανικές βέρες γάμου;

Ο γάμος είναι η στιγμή που θα στέκεστε ο ένας δίπλα στον άλλο για να δηλώσετε παντού ότι είστε ζευγάρι! Ότι αυτή η επιλογή σας είναι μοναδική και πιο σπουδαία από όλες! Αν αναζητάτε τις ιδανικές βέρες για μια από τις σημαντικότερες ημέρες σας, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος! 

Η επιλογή των ιδανικών βέρων είναι ένα σημαντικό βήμα στην προετοιμασία του γάμου σας και εμείς είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε. Πώς λοιπόν θα διαλέξετε τις βέρες που θα αντικατοπτρίζουν την αγάπη και την προσωπικότητά σας; Ακολουθήστε τα βήματα που θα βρείτε στον παρακάτω οδηγό για να καταλήξετε στην ιδανική επιλογή από βέρες γάμου. 

 

Πόσα καράτια βέρες γάμου να διαλέξω;

Πόσα καράτια πρέπει να είναι οι βέρες γάμου; 

Οι βέρες γάμου αποτελούν το σύμβολο μιας αγάπης που διαρκεί για πάντα. Όμως, όταν έρχεται η στιγμή να επιλέξετε τις ιδανικές βέρες για τον μεγάλο σας έρωτα, μια ερώτηση που μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση είναι: Πόσα καράτια να είναι οι βέρες γάμου μας;

Η πιο εύλογη επιλογή όταν μιλάμε για το κράμα χρυσού που θα χρησιμοποιήσουμε, είναι τα 14Κ και ο κίτρινος χρυσός με γυαλιστερό φινίρισμα. Με αυτό το συδυασμό οι βέρες σας θα διατηρήσουν την αρχική τους εμφάνιση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ό,τι και να αποφασίσετε, βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε ένα άνετο σχέδιο, καθώς οι βέρες γάμου, πέρα από το να είναι σύμβολο της ένωσής σας, παραμένουν το καθημερινό σας κόσμημα.

Επειδή όμως οι βέρες γάμου θα πρέπει να είναι μια προσωπική σας επιλογή, ας δούμε σε βάθος τα καράτια χρυσού με τα θετικά αλλά και τα αρνητικά τις κάθε επιλογής από τα 9Κ, τα 14Κ και τα 18Κ. 


Τι είναι τα καράτια χρυσού; 

Τα καράτια χρυσού ουσιαστικά ένα μέτρο καθαρότητας του χρυσού. Κάθε καράτι αντιστοιχεί σε ένα 1/24 της συνολικής περιεκτικότητας μετάλλου σε ένα κόσμημα, οπότε τα 18 καράτια χρυσού περιέχουν 18 μέρη καθαρού χρυσού και 6 μέρη άλλων πολύτιμων μετάλλων, τα 14 καράτια περιέχουν 14 μέρη χρυσού και 10 άλλων πολύτιμων μετάλλων. Ο χρυσός 24 καρατίων είναι απολύτως καθαρός, αλλά δεν χρησιμοποιείται στην κατασκευή κοσμημάτων. Αυτό συμβαίνει διότι ο χρυσός είναι μαλακό μέταλλο από την φύση του, επομένως μπορεί να υποστεί μεγάλες φθορές μακροχρόνια. Για τον λόγο αυτό αναμυγνύεται με άλλα μέταλλα ώστε να επιτευχθεί ένα τελικό αποτέλεσμα που να συνδυάζει την λάμψη και την πολυτέλεια με την ανθεκτικότητα στον χρόνο. Τα πιο συνηθισμένα κράματα μετάλλων για την κατασκευή κοσμημάτων είναι τα 9,14 ή τα 18 καράτια, για να προσδώσουν μεγαλύτερη αντοχή και σταθερότητα στα κοσμήματα.

 


Βέρες γάμου από 9 καράτια.

Βέρες γάμου από 9 καράτια

Οι βέρες γάμου από 9 καράτια περιέχουν χαμηλότερη περιεκτικότητα σε χρυσό.  Αποτελούν μια οικονομική λύση για την κατασκευή ενός ζευγαριού βερών που δεν θα ανεβάσει πολύ τον προϋπολογισμό σας αλλά παράλληλα θα έχετε ένα ικανοποιητικό τελικό αποτέλεσμα. Αποτελούν μια υπέροχη επιλογή για όσους αναζητούν μια κομψή και προσιτή λύση με μακροχρόνια ανθεκτικότητα για τον γάμο τους.  Ανεξαρτήτως του αν θα επιλέξετε το χρώμα στις βέρες σας από λευκόχρυσο, κίτρινο χρυσό ή ροζ χρυσό μπορείτε να ολοκληρώσετε την κατασκευή σας στα 9 καράτια. 

Πλεονεκτήματα σε βέρες 9 καρατίων 

Ανθεκτικότητα: οι βέρες από 9 καράτια είναι πιο ανθεκτικές στη φθορά και στις γρατζουνιές σε σχέση με υψηλότερα καράτια.

Οικονομική επιλογή: Οι βέρες από 9 καράτια προσφέρουν μια πιο οικονομική επιλογή σε σχέση με υψηλότερα καράτια, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε μοναδικές σχεδιαστικές λύσεις χωρίς να υπερβείτε τον προϋπολογισμό σας.

 

Μειονεκτήματα σε βέρες 9 καρατίων 

Χαμηλότερη περιεκτικότητα χρυσού: Ενώ η μικρότερη περιεκτικότητα χρυσού κάνει τις βέρες από 9 καράτια πιο οικονομικές, μπορεί να μειώσει ελαφρώς την αξία τους σε σχέση με υψηλότερα καράτια.

 


Βέρες γάμου από 14 καράτια.

Βέρες γάμου από 14 καράτια 

Οι βέρες γάμου 14 καρατίων είναι ενας συνδυασμός εκλεπτυσμένης λάμψης και αξεπέραστης ποιότητας. Τα 14 καράτια χρυσού αντιπροσωπεύουν μια ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την τέλεια συνοχή μεταξύ λάμψης και ανθεκτικότητας. Με αρκετό ποσοστό καθαρού χρυσού, οι βέρες γάμου από 14 καράτια δημιουργούν ένα εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα που αντέχει στο χρόνο και διατηρεί τη λάμψη της σημαντικής αυτής στιγμής ζωντανή. Επιπλέον, οι βέρες από 14 καράτια προσφέρουν μια ισορροπία μεταξύ ποιότητας και οικονομίας, καθιστώντας τις μια εξαιρετική επιλογή για το πιο ειδικό κεφάλαιο της ζωής σας. Ανεξαρτήτως του αν θα επιλέξετε το χρώμα στις βέρες σας από λευκόχρυσο, κίτρινο χρυσό ή ροζ χρυσό μπορείτε να ολοκληρώσετε την κατασκευή σας στα 14 καράτια. 

Πλεονεκτήματα σε βέρες 14 καρατίων 

Υψηλή καθαρότητα: Οι βέρες από 14 καράτια περιέχουν μεγαλύτερη περιεκτικότητα χρυσού σε σχέση με τα χαμηλότερα καράτια, προσφέροντας έτσι υψηλή καθαρότητα μεγαλύτερη αξία στο κόσμημα.

Εντυπωσιακή λάμψη: Η υψηλή περιεκτικότητα χρυσού χαρίζει στις βέρες από 14 καράτια μια εκλεπτυσμένη λάμψη και αίσθηση πολυτέλειας.

Αντοχή στον χρόνο: Το κράμα μετάλου 14 καρατίων εξασφαλίζει ότι οι βέρες θα διατηρήσουν την αρχική τους εμφάνιση και λάμψη για πολλές δεκαετίες. Έχει την ιδανική ισορροπί σε περιεκτικότητα χρυσού και ανθεκτικότητας 

Μειονεκτήματα σε βέρες 14 καρατίων 

Υψηλότερο κόστος: Η μεγαλύτερη περιεκτικότητα χρυσού καθιστά τις βέρες από 14 καράτια λίγο πιο ακριβές σε σχέση με χαμηλότερα καράτια. Ωστόσο, η ποιότητα και η λάμψη που προσφέρουν ανταμείβουν την επένδυση καθιστώντας τις βέρες 14 καρατίων την πιο value for money επιλογή. 

 


Βέρες γάμου από 18 καράτια.

Βέρες γάμου από 18 καράτια

Οι βέρες γάμου από 18 καράτια αντιπροσωπεύουν την υψηλή ποιότητα και κομψότητα στην κοσμηματοποιία. Οι βέρες περιέχουν ένα υψηλό ποσοστό χρυσού, προσφέροντας ένα πολύτιμο και πολυτελές κόσμημα. Οι βέρες αυτές έχουν λαμπερή εμφάνιση και αντανακλούν το φως με τρόπο που δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας και λάμψης στις βέρες γάμου σας.

Πλεονεκτήματα σε βέρες 18 καρατίων 

Υψηλή ποιότητα: Οι βέρες γάμου από 18 καράτια κατασκευάζονται από χρυσό με υψηλής ποιότητας και καθαρότητας, προσφέροντας ένα πολυτελές κόσμημα.

Λάμψη και φινέτσα: Ο χρυσός 18 καρατίων αντανακλά το φως με μοναδικό τρόπο, δίνοντας στις βέρες μια λαμπερή και φινετσάτη γυαλάδα.

Μειονεκτήματα σε βέρες 18 καρατίων

Υψηλότερο κόστος: Ο χρυσός 18 καρατίων έχει υψηλότερο κόστος σε σύγκριση με χρυσό χαμηλότερων καρατίων.

Ευαισθησία στη φθορά: ο χρυσός 18 καρατίων είναι λιγότερο ανθεκτικός σε σύγκριση με χρυσό λιγότερν καρατίων καθώς ο χρυσός από την φύση του είναι μαλακό μέταλλο. Επομένως όσο περισσότερα καράτια τόσο περισσότερη και η ευαισθησία στη φθορά.

 

Τι χρώμα βέρες γάμου να διαλέξω;

Ενώ πολλοί παράγοντες επηρεάζουν αυτήν την απόφαση, το χρώμα των βέρεων αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Από τον κλασικό χρυσό, το ρομαντικό ροζ χρυσό, και το μοντέρνο λευκόχρυσο, μέχρι τον εκλεπτυσμένο πλατίνα, το κάθε χρώμα φέρνει μαζί του μοναδικές προεκτάσεις και συμβολισμούς. Παρακάτω, θα αναδείξουμε τις διαφορετικές επιλογές χρωμάτων για τις βέρες γάμου και θα εξερευνήσουμε τον συμβολισμό και την ομορφιά που καθένα από αυτά μπορεί να προσφέρει. Από την ταιριάζουσα αισθητική με τον προσωπικό σας χαρακτήρα, μέχρι τον τρόπο με τον οποίο κάθε χρώμα αποπνέει μοναδικότητα και έκφραση, αυτό το οδηγό θα σας βοηθήσει να κάνετε την ιδανική επιλογή για να συνοδεύσετε την αγάπη σας με ένα κόσμημα που θα κρατήσετε κοντά σας για πάντα

Βέρα γάμου από κίτρινο χρυσό 14 καρατίων με γυαλιστερη επιφάνεια

Βέρες Γάμου Από Κίτρινο Χρυσό

Οι βέρες γάμου από κίτρινο χρυσό είναι ένα ζεστό και λαμπερό χρώμα που αποπνέει αίσθηση πολυτέλειας. Ανάμεσα στην ποικιλία των υλικών που προσφέρονται για την κατασκευή τους, ο κίτρινος χρυσός αποτελεί μια διαχρονική και δημοφιλή επιλογή. Με την λάμψη του ήλιου να αντανακλάται στο απαλό του φινίρισμα, το κκίτρινο χρυσό δαχτυλίδι μεταφέρει μια ζεστασιά και λάμψη που αγκαλιάζει την καρδιά και την ψυχή. Συντροφιά των πιο σημαντικών στιγμών της ζωής σας, οι βέρες γάμου από κίτρινο χρυσό παραμένουν διαχρονικά κομψές και πανέμορφες, σφραγίζοντας την υπόσχεση αιώνιας αγάπης και πίστης.

Κλασσική βέρα γάμου από λευκόχρυσο 14 καρατίων με γυαλιστερη επιφάνεια

Βέρες Γάμου Από Λευκόχρυσο

Οι βέρες γάμου από λευκόχρυσο είναι μια δημοφιλής επιλογή. Το λευκόχρυσο είναι κομψό, κλασικό και εύκολο να συνδυαστεί με οποιοδήποτε στυλ ή άλλα κοσμήματα. Είναι μια διαχρονική επιλογή που δεν πρόκειται να βγει ποτέ από μόδα. Αναζητώντας το τέλειο κομμάτι που θα αποτυπώσει το μοναδικό συναίσθημα αυτής της μοναδικής στιγμής, οι βέρες γάμου από λευκόχρυσο προσφέρουν μια λαμπερή και κομψή επιλογή. Η όμορφη λάμψη και το διαχρονικό στυλ του λευκού χρυσού συνδυάζονται για να δημιουργήσουν δαχτυλίδια που θα κλέψουν τις καρδιές και θα μαγέψουν κάθε ερωτευμένο ζευγάρι.

Βέρα γάμου δίχρωμη από κίτρινο και λευκό χρυσό 14 καρατίων με ματ επιφάνεια και χάραγμα

Δίχρωμες Βέρες Γάμου

Αν δυσκολεύεστε να διαλέξετε ένα μόνο χρώμα, μπορείτε να εξερευνήσετε τις δίχρωμες βέρες γάμου. Συνδυάζοντας δύο ή περισσότερα χρώματα, δίνουν μια μοντέρνα και πρωτότυπη νότα στον γάμο σας. Εάν αναζητάτε κάτι μοναδικό και ξεχωριστό, οι δίχρωμες βέρες γάμου είναι μια εντυπωσιακή επιλογή που συνδυάζει δύο διαφορετικά χρώματα και υλικά σε έναν κόσμο κοσμημάτων που εκφράζει την πολυπλοκότητα και την ποικιλία του έρωτα. Από τον συνδυασμό του λευκού και κίτρινου χρυσού, μέχρι τον αντίθετο συνδυασμό του χρυσού με το ασήμι ή τον πλατίνα, οι δίχρωμες βέρες προσφέρουν απροσδιόριστη γοητεία και εξαιρετική αισθητική.

Βέρες Γάμου Από Πλατίνα

Οι βέρες γάμου από πλατίνα είναι μια πολύ ανθεκτική και πολυτελής επιλογή. Με μια γυαλιστερή ασημί απόχρωση, το πλατίνωμα είναι ιδανικό για τους λάτρεις του minimal στυλ και της κομψότητας.

Βέρα γάμου δίχρωμη από λευκόχρυσο και ροζ χρυσό 14 καρατίων με ματ επιφάνεια

Βέρες Γάμου Από Ροζ Χρυσό

Οι βέρες από ροζ χρυσό δημιουργούν μια ρομαντική και διακριτική αίσθηση. Το ροζ χρυσό είναι μια μοντέρνα επιλογή που ταιριάζει απόλυτα σε αυτούς που αναζητούν κάτι πιο διαφορετικό και μοναδικό. Στον κόσμο της κοσμηματοποιίας, οι βέρες από ροζ χρυσό έχουν κερδίσει τις καρδιές πολλών μελλόνυμφων λόγω της μοναδικής και ζεστής λάμψης τους. Το ροζ χρυσό, με την ρομαντική απόχρωση του, αποτελεί έναν πολύτιμο συνδυασμό και εναλλακτική επιλογή σε σχέση με το κλασικό κίτρινο και λευκό χρυσό.

 


Φινίρισμα σε βέρες γάμου.

Φινίρισμα

Η επιλογή του κατάλληλου φινιρίσματος στις βέρες γάμου είναι ένα σημαντικό βήμα που θα δώσει στον γάμο σας μια ξεχωριστή πινελιά. Το φινίρισμα των βέρες επηρεάζει την όψη και την αίσθησή τους, δημιουργώντας μια ξεχωριστή εμπειρία για εσάς και τον σύντροφό σας. Ανακαλύψτε τις κορυφαίες επιλογές φινιρίσματος για άψογη ομορφιά και μοναδικό στυλ!

Βέρες Γάμου Με Γυαλιστερό Φινίρισμα

Το γυαλιστερό φινίρισμα χαρίζει στις βέρες μια λαμπερή, γυαλιστερή όψη. Αυτό το φινίρισμα είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να έχουν λαμπερές βέρες που θα τραβούν τα βλέμματα και θα αντανακλούν το φως με κάθε κίνηση.

Βέρες Γάμου Σφυρίλατες

Το σφυρίλατο φινίρισμα αποτελεί μια μοναδική και κομψή τεχνική που χρησιμοποιείται για να δώσει στις βέρες γάμου μια υπέροχη αίσθηση και εμφάνιση. Αυτή η τεχνική επιτυγχάνεται με την εφαρμογή ειδικών χτυπημάτων στο μέταλλο, δημιουργώντας ένα μοναδικό και ελκυστικό υφήρη αποτέλεσμα.

Βέρες Γάμου Ματ

Το ματ φινίρισμα προσδίδει στις βέρες μια πιο διακριτική και μοντέρνα αίσθηση. Αναδεικνύει τον απαλό τους χαρακτήρα και είναι ιδανικό για εκείνους που επιθυμούν ένα πιο χαλαρό και ανεπίσημο στυλ.

Βέρες Γάμου Με Αμμοβολή

Το φινίρισμα με αμμοβολή είναι μια εκλεπτυσμένη τεχνική που χρησιμοποιείται για να δώσει στις βέρες γάμου μια μοναδική και ανάγλυφη όψη.Αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι η δημιουργία μικρών κοκκών πάνω στην επιφάνεια, που προσδίδουν ένα απαλό και διακριτικό αποτέλεσμα παρόμοιο με το ματ.


 

Πόσο χρόνο θα χρειαστείτε μέχρι να παραλάβετε τις βέρες σας;

Όλα οι βέρες γάμου κατασκευάζονται χειροποίητα στα δικά σας μέτρα και με βάση τα δικά σας κριτήρια. Ιδανικά θα ήταν καλό να διαλέξετε και να παραγγείλετε τις βέρες σας τουλάχιστον 20 μέρες πριν από τον γάμο σας. Έχετε τόσα πολλά στο νου σας για να προετοιμάσετε αυτό το διάστημα, ας υπάρχει μια ευχάριστη σταθερά. Πάντως το εξειδικευμένο προσωπικό στο κοσμηματοπωλείο μας, θα σας τις έχει έτοιμες μέσα σε μία με δύο εβδομάδες από την παραγγελία σας.


Πόσο κοστίζουν οι βέρες γάμου;

Πόσο κοστίζουν οι βέρες γάμου;

Τόσο το βάρος όσο και το σχέδιο που θα διαλέξετε για να φτιάξετε τις βέρες σας επηρεάζει την τελική τιμή. Η περιεκτικότητα σε καθαρό χρυσό, δηλαδή τα καράτια, παίζουν καθοριστικό ρόλο στο κόστος, όπως επίσης και η όποια επιλογή πολύτιμων λίθων. Με τεράστια συλλογή σε πάνω από 500 σχέδια από βέρες, στο κοσμηματοπωλείο μας θα βρείτε αυτό που ψάχνετε στον προϋπολογισμό που έχετε καθορίσει! Από οικονομικές βέρες γάμου μέχρι πιο πολυτελή σχέδια στολισμένα με πολύτιμους λίθους. Μια επίσκεψη στο κατάστημα μας είναι αρκετή για να λύσει την κάθε απορία σας, πριν αποφασίσετε το σχέδιο, τα καράτια και το υλικό κατασκευής που θέλετε να κατασκευαστούν οι βέρες σας.

Ορίστε τα χρήματα που έχετε να διαθέσετε

Η αγορά των βέρες γάμου είναι ένας συναισθηματικός και σημαντικός αποφασιστικός παράγοντας για την μεγάλη ημέρα σας. Ωστόσο, μπορεί να είναι πρόκληση να βρείτε τις ιδανικές βέρες που ταιριάζουν στο γούστο σας και ταυτόχρονα να παραμείνετε εντός του μπάτζετ σας. Μην ανησυχείτε! Παρακάτω σας παρέχουμε χρήσιμες συμβουλές για να επιλέξετε όμορφες βέρες γάμου χωρίς να ξεπεράσετε τα οικονομικά σας όρια.

Καθορίστε το μπάτζετ για τις βέρες σας: 

Ορίστε πόσα χρήματα είστε έτοιμοι να διαθέσετε για τις βέρες σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να περιορίσετε τις επιλογές σας και να εστιάσετε σε αυτές που ταιριάζουν στο προϋπολογισμό σας.


Επιλέξτε Κατάλληλα Υλικά: 

Τα υλικά των βέρες επηρεάζουν σημαντικά την τιμή τους. Για να επιτύχετε ένα οικονομικό και ποιοτικό αποτέλεσμα, επιλέξτε χρυσό 9 καρατίων που είναι πιο προσιτώς, αλλά παράλληλα εξακολουθεί να είναι όμορφος και λαμπερός.


Απλό ή Εντυπωσιακό Σχέδιο: 

Τα περίτεχνα σχέδια και οι τεχοτροπίες είναι πιθανό να αυξήσουν την τελική τιμή στις βέρες γάμου σας. Επιλέξτε μια απλή σχεδίαση βέρας για να μειώσετε το κόστος ή προτιμήστε ένα μοναδικό σχέδιο που ταιριάζει στο στυλ και την προσωπικότητά σας. 


Προγραμματίστε Εκ των Προτέρων: 

Εάν έχετε περιορισμένο μπάτζετ, προγραμματίστε εκ των προτέρων την αγορά των βέρες για να έχετε αρκετό χρόνο να βρείτε τις ιδανικές επιλογές χωρίς να επηρεαστεί το οικονομικό σας πρόγραμμα με την δυνατότητα αποπληρωμής σε δόσεις. 

 

Τι χαράζουμε στις βέρες γάμου;

Τι χαράζουμε συνήθως στις βέρες γάμου

Η χάραξη στις βέρες γάμου είναι μια προσωπική και συναισθηματική διαδικασία που προσδίδει μια ιδιαίτερη αξία και σημασία στα δαχτυλίδια σας. Είναι ένας τρόπος να καταγράψετε την αγάπη και την ενότητα σας, καθώς και να δημιουργήσετε μια μόνιμη υπενθύμιση για τον μεγάλο σας έρωτα. Ανακαλύψτε μερικές μοναδικές ιδέες για να χαράξετε στις βέρες σας και να κάνετε αυτό το κόσμημα σύμβολο ακόμα πιο ιδιαίτερο και προσοπωποιημένο.


Ημερομηνία του Γάμου

Η χάραξη της ημερομηνίας του γάμου σας είναι μια κλασική και ρομαντική επιλογή. Αυτή η υπογραφή θα σας θυμίζει πάντα την ειδική ημέρα που αντάλλαξαν οι όρκους αγάπης σας.

Τα ονόματα σας 

Η χάραξη του ονόματος του συντρόφου σας αποτελεί μια κλασική και διαχρονική επιλογή χαράγματος στο εσωτερικό της βέρας. Συνήθως ο ένας χαράσει το όνομα του άλλου στην βέρα του σαν δήλωση αγάπης και πίστης. 

Μία συμβολική φράση

Μπορείτε να χαράξετε μια συμβολική για εσάς φράση, μια μικρή λέξη ή ένα απόσπασμα που να έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς και τον σύντροφό σας. Αυτή η υπογραφή θα είναι μια μοναδική και απόλυτα προσωπική δήλωση της αγάπης σας.

Κάποιο σύμβολο

Επιλέξτε ένα σύμβολο που να έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς, όπως ένα ανεξίτηλο στέμμα της αγάπης, ένα αιώνιο διαστημικό σύμβολο ή μια καρδιά που να συμβολίζει την απόλυτη αγάπη σας (για παράδειγμα το άπειρο ή μία καρδιά).

 

 

Μπορούμε να διαλέξουμε διαφορετικό σχέδιο βέρες ο καθένας μας;

Φυσικά και γίνεται! Σε ένα ζευγαρι ο κάθε ένας μπορεί να επιλέξει διαφορετικές βέρες γάμου.Η επιλογή διαφορετικών βέρων γάμου για τους σύντροφους είναι μια ιδέα που επιτρέπει σε κάθε άτομο να αποτυπώσει το δικό του προσωπικό στυλ και προτίμηση. Είναι μια μοναδική ευκαιρία για να εκφραστεί η ατομικότητα και η προσωπική ταυτότητα του κάθε εταίρου μέσω των βέρων.Οι διαφορετικές βέρες μπορούν να ενισχύσουν την προσωπικότητα και το στυλ του κάθε ανθρώπου και να δημιουργήσουν μια πιο εξαιρετική εικόνα όταν φοριούνται μαζί.


Επιπλέον, η επιλογή διαφορετικών βέρων μπορεί να έχει και συμβολισμό. Κάθε εταίρος μπορεί να επιλέξει ένα σχέδιο ή ένα σύμβολο που έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνον και να το αποτυπώσει στη βέρα του. Αυτό μπορεί να αντιπροσωπεύει μια μοναδική σχέση και τις διαφορετικές πτυχές που την κάνουν ξεχωριστή.


Βέρες γάμου κοσμηματοπωλείο Θεμελίδης.

Κοσμηματοπωλείο Θεμελίδης 

Αν για μια επιλογή τόσο σημαντική ψάχνετε για έμπνευση, ή απλά σας φαίνονται οι παράμετροι πολλές, η βοήθεια που θα λάβετε στο Themelidis Jewels θα σας ενθουσιάσει! Το ‘εμπειρο προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει στην καλύτερη επιλογή για την μοναδική αυτή στιγμή  της ζωής σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε κομψά, διαχρονικά κομμάτια ή κάντε μια τολμηρή δήλωση σε μοντέρνο σχέδιο.Το βέβαιο, ανεξάρτητα από τις άλλες επιλογές σας, είναι ότι η βέρα σας θα πρέπει να ταιριάζει ανατομικά στο δάχτυλό σας ανάλογα με το σχήμα του χεριού σας, να ταιριάζει στο γούστο σας, να σας εκφράζει, να νιώθετε άνετα με αυτήν.


Στο κοσμηματοπωλείο Θεμελίδη, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε τις ιδανικές βέρες γάμου που θα ανταποκρίνονται στις μοναδικές σας προτιμήσεις και επιθυμίες. Με μια πλούσια ποικιλία από λαμπερά διαμάντια, κομψά λεπτομερή σχέδια και μοντέρνες επιλογές, θα ανακαλύψετε μοναδικά κοσμήματα που θα διατηρήσουν τη λάμψη τους για μια ζωή. Εμπιστευτείτε την εμπειρία μας και αφεθείτε στον μαγικό κόσμο των βέρεων γάμου. Επισκεφτείτε μας σήμερα και ανακαλύψτε την αγάπη και την προσοχή που διακρίνει τις υπέροχες δημιουργίες μας, για να κάνετε την ημέρα του γάμου σας ακόμα πιο ξεχωριστή και μοναδική.

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς!
Το email σας έχει καταχωρηθεί πάλι!